tiistai 1. tammikuuta 2013


Vai että 2013? Ookoo.

Vaihdoin vuoden mieluisissa merkeissä PMMP:n keikalla muutaman hyvän ystävän sekä kahdeksansadan enemmän ja vähemmän selväpäisen juhlijan kanssa. Oli mukavaa. Ostin PMMP:n paidan, mutten tiedä uskallanko pukea sitä päälle. Tai ainakaan pitää sitä julkisesti.

Kuten varmasti kaikki muutkin, koitin eilen summailla kulunutta vuotta kasaan.  Aika paljon pyöri asioita päässä. Mutta huomaan ajatusten muuttuneen siihen suuntaan, että asiat alkavat olla ihan hyvin. Miettiessäni kulunutta vuotta tajusin, että ehkä kuitenkin lopulta tapahtui enemmän hyvää kuin pahaa. Ainakin tulevien vuosien kannalta.

Vuonna 2012 kasvoin aikuiseksi, tai ainakin aikuisemmaksi kuin koskaan olen ollut. Syyskuussa laittaessani korkin kiinni en ensinnäkään olisi koskaan uskonut sen olevan mahdollista, toisekseen en olisi ikinä uskonut millainen ihminen minusta sen myötä kuorten alta löytyy. Vaikka vuosi on ollut raskas, raskaampi kuin koskaan, uskon sen tehneen minulle enemmän hyvää, kuin edeltävä vuosikymmen yhteensä. Voisin sanoa, että vuonna 2012 löysin itseni. Samalla karistin muuten löytämästäni itsestäni 11  kiloa pois. Jes!

Kävin eilen aamulla, vuoden viimeisen päivän kunniaksi, ottamassa rintaani tatuoinnin. Rintalastassani on nyt päivämäärä 5.9.2012. Sattui ns. vitusti. Koko session ajan mietin, että tämä olkoot se viimeinen kipu kuluneesta vuodesta, otetaan nyt tämä vielä vastaan, niin sitten  se on ohi, voin keskittyä tulevaan ja jättää tämän kivun taakseni.  Vuosi 2012 tulee olemaan vuosi, jota en halua muistella koskaan, mutta jonka tulen muistamaan aina.

Mutta. Jos on ihan pakko muistella, toivon muistavani ne kaikki hienot ihmiset, joihin sain tutustua. Haluan muistaa matkat Ranskaan, Lontooseen, Färsaarile, Ruotsiin, Osloon, New Yorkiin, Bostoniin, Berliiniin ja Tokioon. Haluan muistaa kesälomani poikani kanssa Lapissa, kaikki ne hienot keikat joita näin ja joissa sain olla mukana ja sen yhden viinilasillisen Nizzassa ystävän kanssa.

Kaikista eniten haluan muistaa itseni. Koska minä olin se paras tyyppi, johon vuonna 2012 tutustuin.

Hyvää uuttavuotta kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti