perjantai 29. elokuuta 2014


Lähetin äsken seuraavan tiedotteen medioille. Se tapahtuu! Kohta se tulee! Kirja on painossa! Oi onnea!


SOBERISMIA – KALLIOSTA KUKKULALLE PAINOSSA, KUUSI VUORTA LISÄÄ KIIVETTÄVÄNÄ!

Teemu Suomisen 1. lokakuuta Ilmestyvä esikoiskirja Soberismia – Kalliosta kukkulalle on lähtenyt painoon ja sen postitus ennakkotilaajille käynnistyy syyskuun puolessavälissä. Kirja on nyt myös kauppiaiden ja kirjastojen tilattavissa BTJ:n ja Kirjavälityksen palveluissa.

Soberismia – Kalliosta kukkulalle on entisen muusiikkialan ammattilaisen Teemu Suomisen päiväkirja kahden vuoden ajalta taistelussaan vaikeaa masennusta ja siitä kummunnutta alkoholiongelmaa vastaan. Vahvalla huumorilla ja ronskilla itseironialla höystetty päiväkirja kertoo kuinka kahdessa vuodessa Suominen nousi kalliolaisen kapakan lattialta selvänä, lääkkeettömänä ja terveenä miehenä Euroopan korkeimman vuoren, Mount Elbrusin huipulle heinäkuussa 2014. Kirja on harvinainen kurkistus vaikeasta masennuksesta kärsivän ihmisen mielentiloihin matkallaan kohti lääkkeetöntä ja viinatonta elämää sekä elämänsä suurinta haastetta. Siinä ohessa Kalliosta kukkulalle on myös oiva kurkistus Suomen musiikkibisneksen kulisseihin, joista Suominen kertoo hersyvästi omia kokemuksiaan. Kirja perustuu valtavan suosion saavuttaneeseen Soberismia -blogiin, joka valittiin joulukuussa 2013 Helsingin Sanomien Kuukausiliittessä Suomen kymmenen parhaan blogin joukkoon.

Teemu Suominen, 35, on tunnettu pitkäaikaisena musiikkialan ammattilaisena. Hän on työskennellyt urallaan mm. juontajana Radio Cityllä, keikkamyyjänä Live Nationilla, promoottorina ja toimittajana, Spinefarm -levy-yhtiön label managerina sekä yrittäjänä. Kesällä 2014, kiivettyään Elbrusin huipulle, Suominen on päättänyt lähteä tavoittelemaan ”Seitsemän huipun” (engl. Seven Summits) vuorikiipeilyhaastetta, eli kaikkien mantereiden korkeimpia vuoria. Vuonna 2015 edessä on Tansanian Kilimanjaro, 2016 Argentiinan Aconcagua ja vuoteen 2024 ja omaan 45-vuotispäiväänsä mennessä Suominen aikoo kiivetä vielä Australian Kosciuszkolle, Alaskan McKinleylle, Etelämantereen Vinsonin massiiville sekä tietenkin Nepalissa viimeisenä odottavalle Mount Everestille.

Suominen julkaisee kirjan omakustanteena, puhuu tässä tiedotteessa itsestään kolmannessa persoonassa ja antaa mielellään haastatteluja tulevan kirjansa ja vuorikiipeilyhaasteensa tiimoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti