maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kännykkäblogi. Ilmassa leijuu vahva autocorrectin uhka.

Tämä on 100:s kirjoitukseni. Näitä sataa tekstiä on luett nyt 55 000 kertaa. Nöyräksi vetää. 

Katson juuri kesän toistaiseksi kauneinta auringonnousua lapsuuteni kesämaisemissa Punkalaitumalla, piskuisen Vehkajärven rannalla. En ole ollut täällä vuosiin. Tämä on kesän kaunein aamu koska siihen sekoittuu sekä hyvää oloa, kahvi Loimaan Palloilijat -mukista sekä vahvaa nostalgiaa.

Kesäloma jatkuu, vielä pari viikkoa edessä. Pahimmat vierotusoireet alkavat onneksi helpottaa, joskin nyt niihin on tullut mukaan krooninen päänsärky, joka taas on omiaan kiristämään pinnaa entisestään. Onneksi tiedän mistä on kyse, jolloin osaan suhtautua oloihin oikein. Mutta sitten toisaalta taas, tällaiset aamukahvihetket pitävät mielialaa korkealla.

Kesämatkailen poikani kanssa. Toissapäivänä kävimme uimarannalla sekä Tropicariossa katsomassa Euroopan suurinta käärmettä. Tuo jätkä on leikkinyt verkkopythonia siitä lähtien. Eilen saavuimme mökille, ruokimme sorsapoikueita ja ongimme, tänään edessä on Särkänniemen delfiinit ja Angry Birds -puisto. Käydessämme nukkumaan pikkujätkä kuiskasi että "Pappa, tää maailma  on niin kiva, että mun sydän räjähtää". Omani taisi sillä hetkellä vähän niin tehdä.

Koska onhan tämä. Aika kiva. Ja etenkin selvinpäin, silloin maailma on tässä.

Soberismia on muuten autocorrectin mielestä "sovinismia". Auts.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti