torstai 27. marraskuuta 2014


Kyllä minäkin, koska kaikki muutkin!

Paitsi että minulla ei ole oikeastaan mitään uutta sanottavaa tai näkökulmaa aiheeseen. Mutta koska tällä blogilla on niin iso määrä lukijoita, ajattelin että jos yhteenkin mielipiteeseen pystyn vaikuttamaan, se on jo voitto. Vielä isompi voitto se on, jos se mielipide sattuu olemaan jonkun kantaansa empivän kansanedustajan, joka työhuoneessaan pyörii huomista odotellessa eikä ehkä saa ensi yönä unta.

Mutta koska mitään uutta sanottavaa minulla ei ole ja olen oikeastaan sitä mieltä, että parhaiten sukupuolineutraalia avioliittoa tukevat sitä eniten vastustavien argumentit, haluan vain tässä jakaa vihtiläisen kristillisdemokraatin John Remeksen Uusisuomi.fi:ssä eilen kirjoittaman blogin. Kas näin:


Olemme samassa vaara tilanteessa kuin talvisodan aikaan. Kansamme perusarvot halutaan romuttaa. Toiseksi järjen ääntä ei haluta kuunnella. Lakialoite sukupuolineutraalista avioliittolaista on absurdi. Lakialoite, joka sisältäisi samaasukupuolta olevien oikeuden avioliittoon ja adoptio oikeuden, perustellaan tasa-arvolla ja ihmisoikeuksilla. Näistä asioista ei ole todellakaan kysymys, vaikka niiden nojalla asiaa kiihkeästi halutaan esittää. Kysymys on nimenomaan avioliitto käsityksen romuttamisesta miehen ja naisen välillä. Toiseksi lapsen oikeus biologiseen isään ja äitiin hämärtyy ja romuttuisi ko  lain myötä. Pienen vähemmistön mukaanko pitäisi suuren enemmistön mennä. YLEN gallup osoitti selvästi, että yli 70% suomalaisista on nykyisen lain kannalla. "Tämän pitäisi olla selvää tekstiä", kuten presidentti Kekkonen aikoinaan sanoi. Nyt kaikki järkevät kansanedustajat, ministerit ja kansalaiset Suomea pelastamaan ja puolustamaan. Voimme olla malli maa maailmalla, joka ei kulje kaikkien hullujen virtausten mukaan.

Pastori Remeksen kirjoitusta ei ole muokattu, mitään ei ole poistettu eikä lisätty.

Mikä tässä blogissa on vialla?

Ei, en tarkoita mitään näistä:

”vaara tilanteessa”
”adoptio oikeuden”
”avioliitto käsitys”
”malli maa”

Aivan oikein: ei mikään!

Ei, kyllä tässä nyt on kerrattu rehellisesti ja avoimesti tärkeimmät järjelliset perusteet vastustaa sukupuolineutraalia avioliittolakia;  talvisota, Kekkonen ja hullut virtaukset.

”TÄMÄN PITÄISI OLLA SELVÄÄ TEKSTIÄ!”

Rakkaus voittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti